Our Childrens groups are:

PSuomi-kouluun voi osallistua 3-vuotiaasta alkaen ja ryhmä määräytyy taitotason mukaan.

Our Finnish School is for children aged 3 and up, and we currently offer teaching in five groups depending on children’s abilities.

Eskarit - Tutustumme suomenkielen ja kulttuurin alkeisiin.
Ykköset - Taitotason mukaan jaettu a ja b-luokkiin. Käymme läpi Kulkuri-koulun 1.luokan oppikirjaa ja harjoituskirjoja.
Kakkoset - Käymme läpi Kulkuri-koulun 2.luokan oppikirjaa ja harjoituskirjoja. Lisäksi sekä kakkoset että viitoset hiovat taitojaan ei vain keskustellen, mutta myös suunnitellen ja kirjoittaen näytelmiä ja satuja yhdessä.
Viitoset - Käymme läpi Kulkuri-koulun 5.luokan oppi- ja harjoituskirjaa.

Jokaisella koulukerralla käymme myös läpi ennalta suunniteltua teemaa. Aiempia teemoja ovat olleet muunmuuassa suomalaiset juhlapäivät.

£50 for year if paid during Autumn term (17 lessons)
£30 for Autumn term (7 Lessons)
£40 for Spring term (10 lessons)
£5 per single lesson